Naslovi

Latinoamerikanac Raphael Loopro najavio još jednu pjesmu na bosanskom jeziku

Raphael Loopro je muzičar holandsko-karipskog porijekla i dolazi iz države/otoka Kurasao iz Latinske Amerike, a nakon što je radeći covere balkanskih pjesama stekao veliku popularnost na našim prostorima, uradio je prvu pjesmu za balkansko tržište „Okrećem“ koja je osvojila srce njegove publike.

Raphael Loopro je za Hayat Production rekao kako je počeo snimati covere balkanskih pjesama koje su mu donijele veliku popularnost.

Otac mi je davno govorio o Balkanu i rekao je da je Balkan tako lijepa regija. Međutim, tek prije tri godine prijatelji su mi pokazali nekoliko balkanskih pjesama i pitali me mogu li izvesti jednu za njihovu zabavu. Tako sam uradio cover za pjesmu Bobana Rajovića. Ja sam zapravo izvodio međunarodne pjesme na Instagramu, ali ta balkanska pjesma privukla je veliku pažnju pa sam nastavio u tom pravcu. -rekao je Rapahel Loopro.

Nova pjesma koja uskoro izlazi u saradnji sa Hayat Productionom nosi naziv „Cubana“ a pjesma će biti otpjevana na španskom i bosanskom jeziku. Publika bi novu pjesmu mogla čuti za mjesec dana.

Kada sam prvi put čuo pjesmu, bio sam toliko nadahnut da sam odmah želio početi raditi na njoj. Lejla Močević, Arel Češljar i Alisa Polumenta Brulić su uradili pjesmu i poslali mi je, a ja sam odmah znao da je mogu otpjevati i da ćemo je zajedno učiniti još posebnijom. – izjavio je Rapahel Loopro.

Do premijere nove pjesme uživajte u coverima Rapahela Loopre!

Komentariši