Naslovi

Nije PETAK, već je TETAK 13.

Petak 13.

Tetak 13. – Ljubav se slila niz pero

Novi bh. muzički sastav „Tetak 13.“ predstavlja svoju prvu debitnu pjesmu koja nosi naziv „Ljubav se slila niz pero“ za koju je snimljen i videospot.

Njihova pjesma „Ljubav se sila niz pero“ simbolički ocrtava ljubavnu patnju pjesnika i njegovu želju da kroz istinu, laž i ljepotu iskaže svoje duboke emocije. Pjesnik izražava svoju posvećenost istini i bol zbog laži koje ga okružuju.

O nastanku pjesme Tetak 13. nam govore: „Ova pjesma je nastala u trenutku. Kako i sam tekst kaže, u momentu kada govorimo o ljubavi u pjesmi, riječi dolaze iz srca i odlaze direktno na papir.“

Autor muzike i teksta je Adnan Alajbegović, master i producent je Arel Češljar, dok je za mix i sound recording zadužen Vladimir Grizalj.

“Uvijek smo iskreni, direktni, ne skrivamo ništa i nikada ne blefiramo, naše karte su uvijek otvorene, samim time, svjesni smo da možemo biti ranjivi, ponekada neshvaćeni, možda i zaobiđeni, ipak, smatramo da su naši tekstovi jasni i smatramo da će trajati zauvijek jer u njima leži samo istina“, poručuju članovi benda.

Kao novi izvođaći na našoj muzičkoj sceni zasigurno imaju nešto ambiciozno u planovima. Kao naredni korak iskazuju želju za nastupima i koncertima.

„Ako ne govorimo od tekstovima, kao bend želimo reći da se nadamo da RnR nije mrtav, želimo reći da se nadamo da upravo mi možemo biti bend koji će biti razlog da mladi vide da postoji muzika koja se svira živim instrumentima, da postoji bend kojeg čine pet različitih ljudi, a da, s druge strane, zvuče kao jedno, samim time, želimo reći da je i život takav. Sve se može posložiti, sve se na kraju i posloži. Samo, budite strpljivi, uložite vrijeme i vježbajte, vježbajte život i vjerujte nam na riječ, i on će postati simfonija!“

Pjesma je premijerno dostupna od 15.09.2023. godine na Youtube kanalu Hayat Production kao i na drugim muzičkim platformama.