Naslovi

Alen Hrbinić – Originalnost zvuka i ljubavi

Alen Hrbinić

U muzičkom svijetu gdje se emocije pretaču u note, jedan umjetnik se ističe svojom autentičnošću i strašću – Alen Hrbinić.

Tri godine prošle su od objave njegovog albuma, a jedna od melodija s tog ostvarenja nosi naziv “Najdraža”.

Kao autor teksta, muzike i aranžmana, on predstavlja autentičan izraz svoje umjetničke vizije. No, njegova predanost muzici ne zaustavlja se samo u studiju. S potrebom da svoje stvaralaštvo podigne na veći nivo, Alen je odlučio podariti svojoj „Najdražoj“  vizualni identitet.

“Najdraža” je posebna po mnogočemu, a posebno po stihovima koji glase:

“Ostani uvijek kraj mene da mi dušu ugriješ.” Ovi riječi postaju mantra ljubavi i povezanosti, a Alen ih prenosi s takvom iskrenošću da se svaki slušatelj osjeća kao da je upravo pronašao svoju ljubavnu priču u notama ove pjesme.

Uprkos proteklim godinama, Alen Hrbinić ostaje vjeran svojoj umjetnosti. Njegova predanost radu odražava se kako u studijskom okruženju gdje piše nove pjesme i stvara muziku, tako i na stejdžu širom regije.

Za doček Nove godine, Alen će svojim muzičkim umijećima ispuniti prostor hotela „Saraj“u Sarajevu.

Ako propustite ovu priliku, ne brinite – repriza Nove godine dogodit će se u restoranu u Faletićima Queen Teuta Palace – Dom Faletići.

Pripremite se za nezaboravnu muzičku avanturu s Alenom Hrbinićem, gdje prave energije i dobrog raspoloženja neće manjkati.Pogledajte spot za pjesmu “Najdraža”

Piše: Amela K.