Naslovi

Velika zvijezda Željko Samardžić ponovno osvaja Hrvatsku, ovoga puta u duetu!

Željo Samardžić - duet

„Tebi jedna meni dve“ novi je hit Željka Samardžića, jedne od najvećih muzičkih zvijezda na Balkanu, te hrvatskog benda Ljubavnici, koji je poznat po tome da lako osvaja srca slušatelja i top liste.

Pjesma je nastala na relaciji od Beograda, preko Zagreba, pa sve do Makarske rivijere i nije slučajno da su je zajedno snimili. Sve je to još ranije u zvijezdama zapisano, jer Ljubavnici nose naziv prema jednoj pjesmi Željka Samardžića.

San je postao stvarnost! Nakon mnogobrojnih zajedničkih susreta na koncertima na kojima su nastupali, došlo je do ove saradnje koja će sigurno osvojiti Hrvatsku, ali i regiju.

Pjesmu je napisao hitmejker Dragan Brajović Braja, jedan od najvažnijih autora u regiji koji je do sada surađivao s brojnim zvijezdama, od Seke Aleksić i Dragane Mirković, preko Ace Pejovića, Željka Samardžiać i Ane Bekute, do Nataše Bekvalac i u medijima trenutno najpopularnije Aleksandre Prijović.

„Duet sa Željkom Samardžićem je važna stepenica u mojoj karijeri, ali i karijeri ovoga benda. Sve nam to daje krila za daljnje izazove, uspjehe i puno novih koncerata“, izjavio je Mario Regelja, frontmen i autor pjesama Ljubavnika.

Videospot koji je sniman ovoga ljeta u Makarskoj rivijeri, gdje se dogodio novi susret Ljubavnika i Željka, snimio je Luka Grgas.

S jedne strane šarmantni zavodnik Željko Samardžić, koji je jednom dobio i nadimak „pola čovjek, pola osmi mart“, a s druge strane Ljubavnici i hrpa obožavateljica kojima stane dah čim vide ove zgodne mladiće na pozornici. Može li bolja kombinacija? A kome je otišla jedna, a kome dvije, pogledajte u videospotu.