Naslovi

Emelin Fetić na svoj rođendan promovira novu pjesmu i spot!

Emelin je danas predstavio novu pjesmu „Ne plači majko“, autora Sedina Sarića Gilija, njegovog dugogodišnjeg prijatelja, koji je zaslužan kako za muziku,

tako i za tekst zajedno sa književnicom Senadom Kadribašić.

„Neopisivo mi je drago što je on kso sutor ove prelijepe pjesme prepoznao mene kao nekoga ko može publici da prikaže emocijukoju je utkao u tekst i muziku kada je stvarao ovo divno djelo.“, kazao je Emelin.

On se već na prvo slušanje refrena i strofe zaljubio u pjesmu, ne skrivajući da je i zaplakao.

„Kada sam prvi put čuo strofu i refren, poželio sam da to bude moja pjesma, jer i sam često ostavljammoje voljene putujući svijetom,

a pjesma je baš takva, prepuna iskrene čežnje, ljubavi i sjete.

Siguran sam da će se mnogiu naši ljudisa prostora Balkanapronaći u ovoj i da će je dugo nositi nositi u srcu“, dodao je pjevač fantastičnog glasa i energije kojom plijeni gdje god se pojavi.

Aranžman za pjesmu uradio je , njegov dugogodišnji prijatelj Marko Durašević u studiju u Beogradu, dok je popratni video-spot radila ekipa Vemine Videos u saradnji sa Hayat Production.

„Zaista se moram zahvaliti svim mojim saradnicima, što su uvažili moje ideje i predano radili sa mnom kako bi ova pjesma u konačnici dobila svoj identitet“,

naglašava Emelin koji će u narednom periodu raditi na promociji ove , ali i svojih drugih pjesama u BiH, regionu i svijetu!

Datum izlaska njegove nove pjesme nije slučajan. Naime danas 27.10. Emelin proslavlja svoj rođendan, a gdje će bolja proslava nego uz novu pjesmu, koja danas dobija krila da putuje do srca slušatelja.

Emelinu želimo sretan rođendan, mnogo uspjeha u karijeri i privatnom životu.

Od danas je pjesma dostupna na svim digitalnim platformama.