Naslovi

Dr. Zo : Novi singl i sjajan videospot ‘Organik’

DR. Zo "Organik"

Dženan Hodžić, poznatiji kao Dr.Zo, donosi spoj organske proizvodnje hrane i zdravog razvoja uma kroz pjesmu i videospot

Renomirani bosanskohercegovački reper Dženan Hodžić, poznatiji kao Dr Zo, donosi svoj najnoviji muzički projekat “Organik” – pjesmu koja ne samo što vas uvodi u svijet organske proizvodnje hrane, već i potiče razmišljanje o zdravom razvoju uma i karaktera.

Ovaj izuzetan singl i njegov impresivan videospot obećavaju da će biti osvježenje u svijetu domaće muzičke scene.

“Pjesma ‘Organik’ je jedinstvena po svojoj sposobnosti da poveže dva ključna aspekta naših života: hranu i razvoj uma.

„Želimo da ljudi razmišljaju o tome kako ono što unosimo u svoje tijelo može utjicati na naš duhovni i emocionalni rast”, ističe Dženan Hodžić, tekstopisac i izvođač pjesme.

Muziku za “Organik” komponovao je Midhat Uzejrović, a zajedno su radili i na aranžmanu.

Spot za pjesmu je snimljen pod vodstvom Midhata Uzejrovića i ekipe, uključujući asistenta Branislava Mirkovića i dron operatera Bojana Krajišnika.

Montaža, efekti i kolor korekcija bili su također rezultat truda Midhata Uzejrovića.

Produkciju numere, kao i videospota potpisuje produkcija Unity Visoko,  te izdavač je Hayat Production, uz podršku Asocijacije izvođača  i svirača (AIS) Sarajevo.

Pjesma “Organik” najavljuje nadolazeći album Dženana Hodžića, koji nosi istoimeni radni naslov “Organic”.

Ovaj projekt ima za cilj podsticanje razmišljanja o tome kako naša ishrana i svakodnevne odluke utiču na naš razvoj kao ljudi.

Za sve ljubitelje hip hop muzike i one koji cijene zdrav način života, “Organik” obećava da će biti muzičko otkriće koje će vas inspirisati.

Wav format pjesme preuzmite sa ovog linka:

Link YT kanala: