Naslovi

Petak 13. donosi sreću bendu Tetak 13. – Novi singl „MANIPULACIJA“

Tetak 13. Manipulacija

Petak 13. nekom donosi sreću, nekom nesreću, a Tetak 13. svima nama donosi „Manipulaciju“

Sjajni bh. bend “Tetak 13.” koji je debitirao pjesmom “Ljubav se slila niz pero” prošlog mjeseca i već pobrao simpatije slušalaca, simbolično ovog petka 13. predstavit će još jednu pjesmu “Manipulacija”.

Ovi diskretni, iskreni i otvoreni momci obradit će tako ozbiljnu tematiku, sa kojom se susreće svako od nas barem jednom u životu.

Intrigantni, svoji i otvoreni (međunaslov)

Za sebe, kažu, kako nisu bleferi i da se trude pisati jasne pjesme proistakle iz stvarnih i iskrenih osjećaja, a kada je nešto iskreno ono mora biti dobro, stava su momci koji su pravo osvježenje na domaćoj muzičkoj sceni.

“Sve što valja, ne može da umre, jer kvalitetne stvari, pa i muzika su beskonačni”, dodaju, nadajući se da će njihova upornost i rad, te želja da sviraju “dobre stvari” biti inspiracija mladoj raji da ne odustaje od svojih snova i ambicija ma koliko se one činile nedostižnim.

Novi singl „Manipulacija“ nosi snažnu poruku o ljudskim i društvenim odnosima i životnim iskustvima. Ova pjesma će vas natjerati da razmislite.

U vrlo kratkom vremenu ovaj bend je objavio dvije autorske pjesme, ali ovdje nije kraj! Muzička priča zvana „Tetak 13,“ se nastavlja. Uskoro dolazi još jedan singl koji će vas oduševiti.

Tetak 13. u petak 13. pjesmu “Manipulacija” za sve ljubitelje pravog, izvornog RnR-a predstavit će premijerno na kanalu Hayat music, youtube kanalu Hayat produkcije i digitalnim platformama tačno u 12 sati.