Naslovi

Seksipilna Lidija Bačić i ove godine prodaje kalendar sa svojim golišavim fotografijama

Seksipilna Lidija Bačić

Seksipilna Lidija Bačić …

Svi oni koji žele da im na zidu visi kalendar s atraktivnim fotografijama Lidije Bačić, mogu ga nabaviti po cijeni od 30 eura, odnosno oko 60 KM.

Provokativna Lidija Bačić

Atraktivna hrvatska pjevačica Lidija Bačić za svoje fanove je pripremila je novi kalendar za 2023. godinu.

Kao i prethodnih godina, vatrena Splićanka kalendar je ispunila fotografijama na kojima pozira polugola u izazovnim izdanjima.

Ako vam iz nekog razloga još treba prošlogodišnji kalendar sa Lidijinim slikama, možete ga dobiti za 40 KM, a osim kalendara Lidija nudi i šolje sa svojim likom.

“Htjela sam nešto drugačije u regiji, u inozemstvu je normalno da pjevači, glumci, sportisti za svoju publiku prave i kalendare. Imam svoj tim ljudi koji je već uhodan, tako da pripreme postoje, ali nisu duge. Odlučimo se za koncept kalendara, svake godine mora biti drugačiji, a onda ide izrada i prodaja putem mog internet-šopa i na prodajnim mjestima mojih partnera“, kazala je seksipilna Lidija Bačić.

Lidija redovito časti obožavatelje svojim seksi izdanjima, a posljednjim videom koji je podijelila na Instagramu zapalila je društvenu mrežu. Lile se snimala kraj bazena, a pozirala je u badiću s tangama okrenuta kameri leđima, pa je u prvom planu bila njena bujna pozadina, koju je pokazala i u krupnom planu.

“Najzgodnija!”, “Kakav prekrasan pogled”, “Najseksi žena svijeta”, “Predivna si!”, “Božanstvena ženo”, “Savršena”, “Ovako se zaljubim”, “Bomba”, pisali su joj fanovi koji su zbog prizora bili izvan sebe.

Izvor: avaz.ba, bljesak.info