Naslovi

Premijera „Zbogom s druge strane”

Jovana Bojanić u punom sjaju.

Dragi ljubitelji izuzetne muzike,

Uzbudljiva priča kroz zvukove emocija počinje ovog ponedjeljka, 11. decembra, u 18 sati!

S ponosom najavljujemo premijeru pjesme “Zbogom s druge strane” koja dolazi izvanrednim vokalnim izražajem sjajne Jovane Bojanić.

Ovu muzičku poslasticu autorski potpisuju Edvin Hadžić kao autor muzike, i talentirana autorica teksta Ana Ivanović.

“Zbogom s druge strane” nosi u sebi raskošnu melodiju i dubinu teksta.

Ana Ivanović je tkala riječi koje dozivaju sjenke misli, stvarajući jedinstvenu priču ljubavi i oproštaja. Ovaj muzički dragulj iznosi snažnu poruku o hrabrom koraku prema sreći i oslobađanju od prošlosti.

Talentirani tim: Edvin Hadžić, virtuozni muzičar, potpisuje ne samo muziku već i aranžman, mix, te mastering.

Ovaj umjetnik predstavlja i muzičkog producenta pjesme.

Sjajan rad na postprodukciji osigurao je Milkshop Mastering, a sam tekst postao je umjetničko djelo kroz pero Ane Ivanović.

Dino Šukalo je svoj doprinos ovoj pjesmi dao kroz neponovljivo sviranje gitare, dok je ritmički puls i energiju dodao Anes Beglerbegović na bubnjevima.

Jovana Bojanić ukazala je povjerenje svojoj izdavačkoj kući „Hayat Production“ kao ključnom partneru na muzičkom putovanju!

Njena snaga i vokalna izuzetnost sada su spojene s timom stručnjaka koji će zajedno svijetu predstaviti njen najnoviji dragulj, “Zbogom s druge strane”.

Spot je više od samog videa – to je priča koju prati emocija pjesme. Vizuelno iskustvo dodatno je obogatilo našu povezanost s pjesmom, a za taj dio zaslužan je kreativac Azur Jahić.

Datum premijere: 11. decembar

Vrijeme: 18:00h

Premijera spota i pjesme je na zvaničnom YouTube kanalu Hayat Production, na muzičkom TV kanalu Hayat Music i svim digitalnim platformama!

Ne propustite trenutak kada će “Zbogom s druge strane” zasjati i osvojiti vaša srca te ne propustite priliku biti svjedoci početka nove muzičke ere za Jovanu Bojanić.

YT link za spot:

S ljubavlju, Tim Hayat Production.