Naslovi

Premijera nova pjesme „Šta si to htjela“ Jasmina Bureka

„Šta si to htjela, meni se klela majkom, životom, očima svojim“, kaže Jasmin Burek u svojoj novoj pjesmi koja je istinska poslastica za sve ljubitelje kvalitetne narodne muzike.

Izuzetno veselog ritma, kao izmišljena za najljepše proslave i događaje, ova pjesma podsjeća na neka sjajna, prošla vremena.

„Uvijek sam motivisan da pjevam o ljubavi, kao istinskom pokretaču svega lijepoga na ovom svijetu, naročito u vremenu kada nam ljepote ponestaje u svakom segmentu života“, kazao je Jasmin, navodeći da upravo ova pjesma budi u čovjeku neki poseban ritam i želju za veseljem.

U svom provjerenom stilu, Jasmin ostaje dosljedan kvaliteti, a ne kvantiteti, te je i ova pjesma popraćena fantastičnim spotom u režiji Anisa Mujanovića.

„Volim da radim s provjerenom ekipom u svom poslu i rijetko mjenjam saradnike. Upravo zbog toga je Anis moj dugogodišnji saradnik, jednako kao što je i Hayat Produkcija moj tradicionalni izdavač“, kazao je.

Muziku za pjesmu „Šta si to htjela“ radili su Ashar Kurtović i Edim Kunić, tekst Edim Kunić i  Senad Ikanović u aranžmanu Ashara Kurtovića.