Naslovi

Vlado Podany “CRNO BIJELO DUGME”

Poštovani ljubitelji muzike,

Sa zadovoljstvom najavljujemo izlazak novog albuma našeg izuzetnog umjetnika Vlade Podanija, simboličnog naziva „Crno – Bijelo Dugme“

Ovaj album je plod inspiracije, talenta i predanog rada koji je uložen kako bi se stvorila jedinstvena kolekcija muzičkih remek-djela. Album donosi deset nezaboravnih obrada velikih hitova Bijelog dugmeta, transformisanih kroz viziju i virtuoznost našeg umjetnika.

Tako ćete moći poslušati kompozicije:

Ima neka tajna veza, Ipak poželim neko pismo, Sanjao sam noćas da te nemam, Pristao sam biću sve što hoće, Lažeš zlato, Ružica si bila, Uspavanka za Radmilu M., Đurđevdan, Da te bogdo ne volim, Šta bi dao da si na mom mjestu.

Kroz ovo muzičko putovanje, Vlado je želio da istraži melodije na jedinstven i emotivan način. To je i uspio.

„ Moje srce je u ovoj muzici i s ponosom najavljujem izlazak mog novog albuma, kolekciju koja obuhvata deset obrada omiljenih Goranovih hitova,“ kazao je Podany.

„Ove numere su za mene ne samo muzika, već i priče. Svaka nota nosi dio moje duše i predstavlja novo poglavlje u mom muzičkom putovanju,“ dodao je.

„Odlučio sam da ove pjesme reinterpretiram na način koji je meni blizak, iskazujući poštovanje prema originalu, ali dodajući i svoj pečat.

Očekujte da ćete čuti klasične hitove na način koji možda niste očekivali – sa mojim prepoznatljivim muzičkim pečatom,“ ističe Vlado Podany.

Svaka numera nosi pečat originalnosti, istovremeno zadržavajući esenciju i prepoznatljivost svojih izvornih pjesama, a tome su dobrinijeli vokali koji se čuju u pojedinim dijelovima kompozicija.

Sigurni smo da će Vladina virtuoznost oduševiti i najveće ljubitelje klasičnih melodija, ali i ljubitelje legendarne grupe Bijelo dugme.

„Hvala vam na podršci i neizmernoj ljubavi prema muzici.

Zahvaljujem se i svim saradnicima na mom novom albumu, koji su svojim talentom doprinijeli da ova moja muzička priča ima savršen i početak i kraj.

Uživajte u ovom novom muzičkom putovanju zajedno sa mnom,“ poručio je ovaj umjetnik.