Naslovi

Ibro Selmanović pred promociju nove pjesme: Pjevam što volim, a pomalo iz inata

Ibro Selmanović

Legenda narodne muzike, bišćanin Ibro Selmanović, koji je kroz muzičku karijeru direktno i indirektno sarađivao sa najpriznatijim domaćim i regionalnim izvođačima, nakon promocije emotivne pjesme i spota “Fališ mi oče” predstavlja novu pjesmu “Jorgovan”.

Selmanović, kao regionalna zvijezda koja je kroz svoj izvođački put, bez premca, uvijek pjevala otvorenog srca i sa snažnom emocijom, zasigurno će i ovom pjesmom dotaći srca svih onih koji istinski znaju uživati u kvalitetnoj izvedbi i glasu koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Autor pjesme je Mirko Šenkovski Geronimo i ovo je najavna pjesma njegovog novog projekta kojeg priprema.

„Ibro  pjesmom Jorgovan otvara moj veliki projekat sa Hayat Televizijom naziva “Geronimo Music volume 2” na kojem ću ugostiti na svojim pjesmama moje dogogodišnje suradnike umjetnike i prijatelje. U toku je snimanje ostatka materijala, a Ibrina pjesma “Jorgovan“ koju smo prvu završili zagrijava atmosferu pred ostale singlove koji nam slijede. Jako se radujem suradnji i zahvaljujem Hayat Produkciji i Televiziji na podršci u ovom velikom projektu koji planiramo završiti do kraja godine“, kazao je Geronimo.

Premijera pjesme “Jorgovan” je u četvrtak, 05.10. u 12 sati na svim online platformama te na muzičkom kanalu Hayat Folk.

https://studio.youtube.com/video/BwWwuYW5onQ/edit