Naslovi

Nakon najave koncerta oglasio se i Toni Cetinski

Nakon najave koncerta oglasio se i Toni Cetinski

Nakon što je najavljeno da će nastupiti u Sarajevu povodom obilježavanja 40. godišnjice održavanja Zimskih olimpijskih igara u tom gradu, oglasio se i sam Toni Cetinski.

Hrvatski pjevač izrazio je nezadovoljstvo zbog medijskih komentara Vlade Podanyja te istaknuo da su mu stizale brojne poruke podrške “pravih Sarajlija” i ljudi koji nisu obuzeti senzacijama i negativnostima. Cetinski je odbio komentirati današnje novinarstvo koje, kako tvrdi, prenosi tuđe izjave u svrhu vlastite promocije i nepotrebnog poticanja konflikata radi prikupljanja klikova.

“Moje pjesme su isključivo o ljubavi, bez ikakvih podjela i predrasuda, i tako će ostati dok sam živ”, naglasio je Cetinski. Dodao je da s jednakim žarom i poštovanjem pjeva publici diljem regije, bez obzira je li riječ o Sarajevu, Mostaru, Zagrebu, Puli, Splitu, Banjoj Luci, Beogradu, Skoplju, Novom Sadu, Budvi, Cetinju, Podgorici ili Ljubljani.

“Svugdje se jednako radujemo. Pripremam iznenađenje za 10. februar i uvjeren sam da će to biti koncert za pamćenje. Sarajevo i ja imamo poseban odnos koji nitko svojim pisanjem ne može narušiti. Vidimo se”, zaključio je pjevač.