Naslovi

Hayat Production Show: Saša Kovačević, Emelin i Collapse band

Hayat Production Show

Uzbudljiva večer ispunjena muzičkim temama, razgovorima s izuzetnim umjetnicima i najavom spektakularnog događaja “Noć ljubavi” oblikovala je našu emisiju.

Ugostili smo istaknute domaće muzičare čije su priče o životnim putevima i uspjesima veoma zanimljive.

Emelin Fetić, izuzetni vokal s nevjerojatnom energijom, podijelio je s nama svoje iskustvo koje ga je dovelo do muzičke scene.

Collapse band, nevjerojatno talentirana grupa muzičara, otkrila nam je tajne svog jedinstvenog zvuka.

Saša Kovačević, šarmantni srbijanski izvođač, svojom prisutnošću unio je dodatnu radost u studio.

Glavna tema večeri bila je, naravno, koncert “Noć ljubavi” koji će zasjati 10. februara u zeničkoj Areni.

Očekuje nas nevjerojatan muzički repertoar koji će spojiti različite žanrove, od emotivnih balada do ritmičkih hitova koji će publiku držati na nogama. Organizacija ovog događaja dosegnula je vrhunac, s pažljivo planiranim stageom, spektakularnim svjetlosnim efektima i vrhunskim ozvučenjem koje će dodatno naglasiti ljepotu izvođenja.

Najavili smo da će koncert biti pravi muzički spektakl, a izvođači su obećali iznenađenja koja će dodatno začiniti veče.

Svi ljubitelji muzike i oni koji žele doživjeti nezaboravnu “Noć ljubavi” u Zenici 10. februara, neka osiguraju svoje ulaznice na vrijeme kako bi bili dio ovog jedinstvenog spektakla.

Ovo će definitivno biti veče ispunjeno strašću, ljubavlju prema muzici i nezaboravnim trenucima koje ćete nositi sa sobom dugo vremena. Ne propustite priliku biti svjedokom muzičkog spektakla koji će vas ostaviti bez daha i stvoriti uspomene za cijeli život.

Uzbuđujući trenuci su nastali i izvan pozornice jer su naši dragi gosti Elmir Hodžić, član benda Collapse, Saša Kovačević, Emelin Fetić izrazili svoju humanu stranu.

Na press konferenciji su dijelili osjećaje oduševljenja zbog nadolazećeg koncerta “Noć ljubavi”, a potom su posjetili dom za nezbrinutu djecu u Zenici.

Družeći se s mališanima, ti velikodušni umjetnici podijelili su ulaznice za koncert, unoseći tako radost i smijeh u srca najmlađih. Ta posebna gesta donijela je svjetlo u živote tih mališana, ostavljajući neizbrisiv trag sreće i ljubavi.

(A.K.)