Naslovi

Spektakl u Zenici: Saša Kovačević, Emelin Fetić i Collaps bend za sve generacije!

Gradska arena, višenamjenska dvorana u Zenici, u februaru 2024. konačno će opravdati svoju svrhu, grandioznim koncertom za sve generacije na kojem će nastupiti domaće i regionalne zvijezde za svačiji ukus i sve generacije.


Renomirani muzički menadžer Vedad Durmić, kazao je da će 14. februar, osim što je dan ljubavi, ostati upamćen i kao datum sjajnog koncerta svih zeničana.


Naime, najavljeno je da će nastupiti Saša Kovačević, pjevač koji ima poseban glas, energiju i nezaboravne hitove, ali i Emelin Fetić, momak koji je u posljednjih nekoliko godina potpuno “uzdrmao” bosanskohercegovačku muzičku scenu posebnim glasom i atmosferom koja se ne zaboravlja.
Za sjajnu svirku pobrinut će se i Collaps bend, tako da ovaj koncert pri samoj najavi već obećava nezaboravno iskustvo.


“ Iskreno, nije bilo jednostavno koga odabrati od pjevača da napravimo spektakl za nezaborav. Međutim, sagladavajući trenutnu muzičku scenu i šta je to ono što svi vole slušati i u čemu uživaju, odlučio sam da koncert koji planiramo u februaru ponudi za svakoga ponešto – govori Durmić, navodeći da će Arena konačno opravdati svrhu za koju je napravljena, te da se nada da će publika uživati u ovom, ali i narednim koncertima koji se planiraju u 2024.

Komentariši