Naslovi

Tropico Bend predstavlja „Sve je moje“- pjesmu o ultimativnoj ljubavi

Nakon što su prije dva mjeseca upriličili promociju novog spota za pjesmu „Moj Beograde“ i time pokazali da mogu zadržati svoju autentičnost i prepoznatljivost, a opet biti potpuno drugačiji, Tropico Bend danas premijerno predstavlja još jednu numeru simboličnog naziva „Sve je moje“, kojom Hayat Produkciju predstavlja na ovogodišnjem CMC Festivalu, koji će biti upriličen u Vodicama 7. i 8. juna ove godine.

„Znamo da ćemo dopreti do skrivenih emocija koje čuvate u dubini svoje duše. Zažmurite i osetite baš ono što smo mi osetili kada smo je stvarali, kazali su momci iz benda koji već decenijama plijeni pažnju gdje god da se pojavi.

Predstavnici Hayat Produkcije na CMC Festivalu

Gostujući u emisiji Hayat Production Show proteklog mjeseca, Aleksandar Cvetković- Saša, frontmen benda kazao je da je ova pjesma potkovana divnim tekstom koji govori o ultimativnoj ljubavi praćena mediteranskom muzikom.

„U vremenu hiper produkcije gdje ljudi malo zaboravljaju što se, ustvari, bavimo muzikom i što je volimo, lijepo je podsjetiti nas da je volimo zbog finih i prijatnih tonova koji nam otvaraju dušu i čine nas boljim ljudima“, kazao je Cvetković za pjesmu koja je sama po sebi festivalska, te iskazao oduševljenje što je direktor Hayat Produkcije Ahmed Švrakić to prepoznao i pjesmu udahnuo u priču CMC Festivala.

Muziku i tekst za pjesmu radili su Aleksandar Cvetković i Edin Ramičević u aranžmanu Marka Nedeljkovića.