Naslovi

[Premijerno] NIHAD ALIBEGOVIĆ – “Kralj Ludosti”

[Premijerno] NIHAD ALIBEGOVIĆ - "Kralj Ludosti"

Nihad Alibegović objavio je novu pjesmu koja je potpuno u njegovom maniru. Publika je s nestrpljenjem očekivala novi singl, a “Kralj Ludosti” ugledao je svjetlost dana.

Tekst potpisuje Milenko Ćorović, dok je za muziku i aranžman bio zadužen Perica Zdravković.

Nihad je, kaže Zdravković, nevjerovatan talenat i vrstan interpretator. On može sve. Ovo što je otpjevao, kaže ovaj neprevaziđeni kompozitor, će napraviti eksploziju na estradnom nebu.

Alibegović je novi singl ekranizirao. Spot je nastao u režiji Elmana Omića, a pojavljuju se Nihadovi prijatelji, kao simboličan dodatak singlu “Kralj Ludosti”.

Iako Nihad pjeva o nesretnoj ljubavi, pjesma je svoje mjesto zauzela u kafani. Tematika noćnog provoda, kafanskog veselja i ambijenta koji se vezuju za kafanu, zauzeli su dominantno mjesto u novoj pjesmi.

“Kralj Ludosti” poslušajte u nastavku!

Nihad je, kaže Zdravković, nevjerovatan talenat i vrstan interpretator. On može sve. Ovo što je otpjevao, kaže ovaj neprevaziđeni kompozitor, će napraviti eksploziju na estradnom nebu. Nihad je, kaže Zdravković, nevjerovatan talenat i vrstan interpretator. On može sve. Ovo što je otpjevao, kaže ovaj neprevaziđeni kompozitor, će napraviti eksploziju na estradnom nebu. Iako Nihad pjeva o nesretnoj ljubavi, pjesma je svoje mjesto zauzela u kafani. Tematika noćnog provoda, kafanskog veselja i ambijenta koji se vezuju za kafanu, zauzeli su dominantno mjesto u novoj pjesmi.