Naslovi

RIALDA KARAHASANOVIĆ – Poslije braka me spasilo čudo

RIALDA KARAHASANOVIĆ - Poslije braka me spasilo čudo

Nedavno je kao bomba u medijima odjeknula vijest da je pjevačica i bivša zadrugarka Rialda Karahasanović pretrpila fizičko nasilje od svog bivšeg dečka.

Rialda je sada, kada su se konačno slegli utisci i smirile strasti, stala ispred objektiva i u iskrenom razgovoru otvorila dušu o nemilom događaju koji je uzburkao javnost.

Znam da je neizbježno pričati o tome, ja ne volim da pričam o tome uopšte, jer se završilo na najodvratniji mogući način. Skrpila sam sebe i krenula dalje, volim sebe najviše na svijetu. Život je toliko lijep i ništa se ne dešava slučajno – rekla je Rialda za alo.rs.

On je fenomen u historiji postojanja rijalitija. Da je neko uspio da bude sve ono što nije, svaka mu čast. Treba ga staviti kao eksponat i primjer da neko može da bude ono što nije. Ljudi su u nevjerici – priča bivša zadrugarka.

Koristio se izjavama da je sve ovo zarad marketinga. Ali ja stojim iza svoje riječi, to niko ne treba da trpi i dozvoli da ga neko pljuje i vrijeđa.

Rialda je bila 5 godina u braku sa bivšim suprugom Alijom, sa kojim je živjela u Sarajevu, a razvela se 2017. godine.

U momentu kada sam napustila kuću bivšeg muža izašla sam sa 25 eura. Mama i drugarica su mi dale dio novca. Platila sam stan tri mjeseca, poslije 3 mjeseca je trebalo čudo da se desi – kaže pjevačica.

Vjerujem da se svi ti loši izbor, pogrešni koji se dese i loše situacije, iskristališu u momentu kada se pojavi pravi. Kroz pravog partnera ti se pokaže zašto su svi ostali pogrešni – zaključila je Rialda