Naslovi

Popularni Mejaši direktno iz Češke bez greške dolaze na vodičku pozornicu

Popularni Mejaši direktno iz Češke bez greške dolaze na vodičku pozornicu

Bez Mejaša ne možemo zamisliti pozornicu CMC festivala u Vodicama, a oni ne mogu zamisliti ljeto bez nastupa na najvećem regionalnom muzičkom festivalu. Mejaši

Ovoga puta dobar provod protegnut će se do “Češke”, a “Češka” je i.posljednji singl s albuma “Nova godina” kojim Mejaši najavljuju povratak koncertima i druženjima s publikom. Iako su nastupali na američkom.i australskom kontinentu, Češka je Mejašima još uvijek neotkrivena zemlja koju će publici „otkriti“ na vodičkoj rivi.

„Mi smo se ove godine ponovno odlučili predstaviti s.veselom pjesmom na kakve smo navikli našu publiku i mislim da baš imamo dobar recept za dobar provod. Češka je zemlja piva, a vjerujemo da je puno ljudi bilo tamo na maturalcu upravo iz tog razloga, pa smo mi to odlučili opjevati. Također očekujemo da nas u Vodicama netko dočeka s pivom“, rekao je Nikola Bosilj.

Mejaši su uvijek spremni za nastup na svakom terenu, a hoće li ih domaćini dočekati s pivom na ovogodišnjem festivalu, provjerite 11. juna u Vodicama.

Mejaši su uvijek spremni za nastup na svako.m terenu, a hoće li ih domaćini dočekati s pivom na ovogodišnje. m festivalu, provjerite 11. juna u Vodicama. Mejaši su uvijek spremni za nastup na svakom terenu, a hoće li ih domaćini dočekati s pivom na ovogodišnjem festivalu, provjerite 11. juna u Vodicama.