Naslovi

Bend Frtutma KIDS održao svoj prvi koncert

Prethodnih dana održana je manifestacija “Zimska čarolija u Pionirskoj dolini”. Upravo tu je bend Frtutma KIDS održao svoj privi konceert. Ekipa je dva dana vikenda zaredom održala dvosatni koncert i uveselila dječicu. Zadovoljni su bili svi oni koji su vikend odlučili provesti u Pionirskoj dolini.

Edi i Una Čengić, članovi benda, pjevali su svoje hitove koji su izašli pod okriljem izdavačke kuće Hayat Production, kao i mnoge hitove piznatih pjevača. Bebekov hit “Kupit ću nam sat” doveo je do usijanja atmosfere, a sva djeca su uživala, plesala i radovala se. koncert

Bend Frtutma KIDS održao svoj prvi koncert

Frtutma KIDS su podržali i njihovi drugari iz vrtića i škole, kao i iz Škole fudbala “Bambinosi” koju Edi pohađa. Edi i Una upoznali su se sa mnogo novih drugara. Iskoristili su pauze između pjevanja da se druže, igraju, crtaju i fotografišu sa svojim fanovima.

Bend Frtutma KIDS održao svoj prvi koncert

Frtutma KIDS se raduje svakom novom druženju sa drugarima, te ovom prilikom pozdravljaju sve svoje drugare sa stihovima njihove pjesme “Zlatna ribica” – “Da su živa i zdrava baš sva djeca svijeta!”

Klikni OVDJE da pogledaš video!