Site icon Hayat Production

Bend Frtutma KIDS održao svoj prvi koncert

Prethodnih dana održana je manifestacija “Zimska čarolija u Pionirskoj dolini”. Upravo tu je bend Frtutma KIDS održao svoj privi konceert. Ekipa je dva dana vikenda zaredom održala dvosatni koncert i uveselila dječicu. Zadovoljni su bili svi oni koji su vikend odlučili provesti u Pionirskoj dolini.

Edi i Una Čengić, članovi benda, pjevali su svoje hitove koji su izašli pod okriljem izdavačke kuće Hayat Production, kao i mnoge hitove piznatih pjevača. Bebekov hit “Kupit ću nam sat” doveo je do usijanja atmosfere, a sva djeca su uživala, plesala i radovala se. koncert

Frtutma KIDS su podržali i njihovi drugari iz vrtića i škole, kao i iz Škole fudbala “Bambinosi” koju Edi pohađa. Edi i Una upoznali su se sa mnogo novih drugara. Iskoristili su pauze između pjevanja da se druže, igraju, crtaju i fotografišu sa svojim fanovima.

Frtutma KIDS se raduje svakom novom druženju sa drugarima, te ovom prilikom pozdravljaju sve svoje drugare sa stihovima njihove pjesme “Zlatna ribica” – “Da su živa i zdrava baš sva djeca svijeta!”

Klikni OVDJE da pogledaš video!

Exit mobile version