Naslovi

Frtutma KIDS – Pjesma “Vrtić” za malu raju

Frtutma KIDS - Pjesma "Vrtić" za malu raju

Ekipa benda Frtutma KIDS predstavlja novu pjesmicu “Vrtić”. Ona je nastala kada smo u razgovoru sa Unom saznali kako je to bilo kada je ona krenula u svoj vrtić.

Znamo da polazak u vrtić za svako dijete predstavlja veliku promjenu u životu. Ono označava odvajanje od roditelja, što za djecu može biti izrazito teško. Kod Une je to bilo drugačije. Ona svaki dan jedva čeka da ide u vrtić, te da se vidi sa svojom učiteljicom i drugarima.

Ritam i muzika pjesmice “Vrtić” djeci daje potpuni doživljaj. Ples koji uključuje pokrete rukama i tijelom probudit će sluh, dodir i kretanja. Pjesmica “Vrtić” veoma je zabavna i bit će najslušanija na play listi mališana. Pomoći će im da zavole vrtić i druženja.

Ovo je prva pjesma koju Una pjeva sama, bez pomoći svog brata Edija. Tekst i muziku je ponovo radio Edib Čengić, a za aranžman su zaslužni Arel Češljar i Meho Radoović.

Video za pjesmu “Vrtić” snimljen je u divnom vrtiću “Bonum”. Upravo tu, već treću godinu zaredom, Una provodi svoje dane. Posebnu draž u ovom spotu ima činjenica da su svoj doprinos pjesmici dali Unini drugari iz vrtića, koji su na setu bili pravi mali profesionalci. Sve ove divne kadrove zabilježio je Anis Mujanović. KIDS

Singl “Vrtić” pronađite u nastavku!