Naslovi

Ovo su svi čekali – NIHAD ALIBEGOVIĆ ima novi singl

Ovo su vi čekali - NIHAD ALIBEGOVIĆ objavio singl „Žena sa Balkana“

Nihad Alibegović, regionalna muzička zvijezda, objavio je novu pjesmu pod nazivom „Žena sa Balkana“. Tekst za njegovu novu pjesmu pisao je Milanko Ćirović, a muziku i aranžman radio je Perica Zdravković.

Brzi ritmovi i tekst, koji već pri prvom slušanju ostaje u uhu, sasvim sigurno su dobitna kombinacija. Mnogi vjeruju da će upravo ova pjesma biti veliki hit na zabavama! „Žena sa Balkana“ je čini nam se napravljena za baš sve generacije.

U svom novom singlu Nihad pjeva o ljubavi na prvi pogled. Je li ona zaista moguća? Takva pojava je mnogima privlačna jer spaja ideje o sudbini, srodnoj duši i pravoj ljubavi. Ponekad hemija između dvoje ljudi koji su se tek upoznali može stvoriti povezanost i privlačnost nakon prvog međusobnog susreta. Jedan pogled proganjao je i Alibegovića kroz novi singl. Oči jedne žene sa Balkana ostale su mu urezane u sjećanje i ne može da ih se riješi.

Pjesma je doživjela i ekranizaciju, a kadrovi koji se nalaze u spotu, prikazujući klubsku atmosferu, Nihada će predstaviti u nešto drugačijem svijetlu.

Poslušajte pjesmu „Žena sa Balkana“ i uživajte u spotu!