Naslovi

Elmedina Laličić predstavlja svoj singl prvijenac „Jedno znaj“

Elmedina Laličić predstavlja svoj singl prvijenac „Jedno znaj“

Takmičarka koje je zauzela drugo mjesto u zabavno-muzičkom show-u „Zvijezda možeš biti ti“ i osvojila apsolutno sve simpatije publike, Elmedina Laličić, spremna je za svoj let! U svom singlu „Jedno znaj“ pokazala je svoje vokalno umijeće.

Elmedina je postavila dobre temelje za svoju muzičku karijeru. Očekujemo samo pozitivne reakcije publike, a na samoj realizaciji okupili smo vrhunske umjetnike. Tekst i muziku potpisuje Mensura Bajraktarević, dok su za aranžman i ovaj put zaslužni izvanredni Arel Češljar i Meho Radoović.

Ljubav je osjećaj univerzalne naklonosti prema nekome. Ljubav se izražava radnjama, porukama, izjavama i stihovima. „Znaj, bilo kad i bilo gdje i bilo šta da ti treba, tu kraj tebe past ću ja…“ kaže Elmedina u svojoj novoj pjesmi. Bez obzira na sve prepreke neki ljudi će uvijek biti tu za vas. Laličić

Spot je snimala ekipa Hayat TV-a na atraktivnoj lokaciji koja je savršeno dočarala emociju u pjesmi. Ljubav je najvažnija vrijednost. Sila nas tjera da činimo stvari dobro, zato se smatra vrijednošću koja ima vrlo jasnu razliku između dobra i zla.

Elmedini želimo puno sreće sa prvim singlom „Jedno znaj“ koji možete poslušati u nastavku.