Naslovi

MIRSAD KULO predstavio album “Ja taban'o bos”

Mirsad Kulo nedavno je svojim singlom “Svak se o svom jadnu zabavio” najavio svoj novi projekat. Riječ je o albumu koji nosi naziv iz istoimenog singla iz 90-ih koji ga je i proslavio. Već tada se moglo zaključiti da se izdvaja iz mase!

Sama promocija novog singla “Svak se o svom jadu zabavio” je u biti bio i inicijalni trenutak da, u saradnji sa timom Hayat Produkcije, izdamo album. Cilj nam je bio da predstavimo sve ono na čemu sam do sada radio i šta ćui mastavl raditi – rekao je Kulo te dodao da mu je saradnja sa Hayat Produkcijom bila stepenica više u dosadašnjem radu.

Na albumu je objedinjeno 17 pjesama. Tu su se našle stare pjesme koje je sarajevska raja slušala još davno. Na pitanje “Šta očekujete od svog albuma?” Mirsad je rekao sljedeće:

Želim da se stara publika, koja je ranije pratila mene, prisjeti nekih starih pjesama. Za njih sam pripremio i remixe koje do sada nisu imali prilike čuti. Nasuprot njima, želim da se predstavim i mlađim slušaocima koji tek trebaju da se upoznaju sa muzikom koju radim.

Album nosi naziv “Ja taban'o bos”. Za ovu pjesmu kažu da je Mirsadova lična karta, pa je bio logičan slijed da album prvijenac nosi upravo ovaj naziv.

Mirsad će biti u studiju Hayat Production Show-a sutra, 12. 2., gdje ćete imati prilike da čujete nešto više o samom projektu.

Album “Ja taban'o bos” dostupan je na svim digitalnim platformama, kao i na YouTube kanalu Hayat Produkcije.