Naslovi

RIZZO RUŽA se vraća na estradnu scenu: Spreman za nove izazove

Poklonici originalnog muzičkog izražaja koji se itekako dopao generacijama 90-tih i 2000-tih poput pjesama „Hadžija“, „Stara dobra laž“, „Kad prođeš mahalom“, „Moja nevjero“ su djelo specifičnog vokala Rizze Ruže. Rizzo

Nakon njegove saradnje sa bendovima „Rajskom i “Sarajevskom ružom“ Rizzo. se otisnuo u samostalnu karijeru, pa snimio četiri albuma koji su iznjedrili sjajne hitove. A onda je naglo posustao primoran opakom bolešću. Radoholičar se nije predavao, borio se radom.

Naime, na sarajevskim Kovačima otvorio je cvjetni butik, što se uspostavilo uspješnim biznisom jer je Rizzo i u tom segmentu pokazao svoju kreativnost na cvjetnim aranžmanima i buketima. Sporadično je izbacivao singlove, a konačno se odlučio ozbiljno vratiti muzici.

Rizzo Ruža

Rizzo Ruža spreman je za nove pobjede. Poznavajući Rizzinu ozbiljnost pri pristupu svakoj vrsti poslovanja, ne sumnjamo da će povratiti izgrađeni utisak izvođačke odgovornosti. U svom minulom radu on je osvojio brojna estradna priznanja i nagrade pa će vjerovatno i ovog puta uspjeti revitalizirati svoju uspješnu karijeru bez obzira na iskvarene ukuse publike i pomalo nezavidni period za estradno djelovanje.

Izvor: express.ba

Pročitajte više: Estradni penzioneri – Gdje je i šta radi Nino Pršeš?