Naslovi

Pričalo se da je u vezi sa Severinom – Evo šta Leo kaže na glasine

2002. godine Severina i Leo dobili su na desetine hiljada komentara, lajkova i pregleda na YouTube videu. Bilo je to na duetskoj pjesmi “Kreni” koji su snimili. Pjesma je bila pun pogodak, a publika je nizala samo riječi hvale.

Onda je neko prokomentarisao da Leo kao vrstan interpretator još uvijek nije dobio mjesto koje zaslužuje svojim vokalom i svim ostalim predispozicijama. S druge strane Severina je nakon dužeg vremena pizvala Lea u svoju SeVeTeVe na Instagramu gdje odgovara i na pitanja pratioca. Uvijek je za goste imala vrhunske pjevače. Tada je izjavila da se oduševila numerom “Kreni”.

Screenshot iz spota “Kreni”, Amir Kazić Leo i Severina

Leo je za Severinu rekao da ima svoju posebnost i kao osoba i kao pjevačica, pa su zapjevali pjesmu. Stihovi kažu “ajde, ajde, kreni al’ se ne okreni, kreni i nikome ne spomeni da smo bili zajedno”. Onda je nastala lavina komentara po Facebooku i ekipa koja je počela da raspreda priče da li su to oni nekada bili u nešto bližoj vezi. Naravno, kada tako nešto dođe u javnost pjevači se samo nasmiju, jer svaki duet se ubraja u muzičko interesnu sferu.

Pročitajte više: ESNAF… novi dah sevdaha iz Hrvatske – Amir Kazić Leo