Naslovi

[Intervju] TANJA LALE oduševljena reakcijom publike na novi singl

[Intervju] TANJA LALE oduševljena reakcijom publike na novi singl

Tanja Lale nedavno je predstavila novi singl „Dobro veče prijatelji“. Muziku potpisuje Mirko Šenkovski Geronimo, tekst Dragana Kajtarzović Šenkovski, a aranžman G – team. Svojim singlom poručuje da „imamo hit z anovogodišnji dernek“. Pjesma je naišla na odobrenje publike, a kakvi su Tanjini utisci pročitajte u nastavku. TANJA

Pjesma „Dobro veče prijatelji“ izašla je početkom decembra. Kakvi su Vaši dojmovi realizacije pjesme i spota?

Pjesma je naišla na odličan prijem i zaista sam presretna! Kažu ljudi da ih pjesma podsjeća na neka lijepa vremena i pjesme koje su se slušale.

Kako je nastala pjesma i kako je došlo do saradnje između ekipe s kojom ste radili?

S obzirom da ja radim najviše privatne zabave i veselja, željela sam pjesmu koja će biti prikladna za te prigode. Geronimo je prepoznao šta želim i napravio pjesmu „Dobro veče prijatelji“.

Koji Vam se stih najviše dopada u pjesmi?

Najdraži stih mi je „Sa vama ja znam da moji dani sreće nisu prošli“.

Koji su planovi za dalju karijeru što se tiče novih pjesama, projekata i koncerata?

Što se tiče daljih planova želim da na pravi način ispromovišem pjesmu. Na proljeće pripremam nešto novo, a sve nažalost zavisi od pandemije.

[Intervju] TANJA LALE oduševljena reakcijom publike na novi singl

Dugo ste aktuelni na muzičkoj sceni i zadržali ste svoj prepoznatljivi zvuk i manir, po kojem Vas publika i pamti. Razmišljate li o nekom muzičkom zaokretu?

Pa ja se ne bih mijenjala. To je taj neki moj stil i pravas po kom sam prepoznatljiva i tu bih ostala.

Pandemija koronavirusa u velikoj je mjeri uticala na muziku. Vjerujete li u bolje dane na muzičkoj sceni?

Pandemija je uticala na cijeli svijet i tu se dosta toga promijenilo. Mislim da nakon korone ništa neće biti isto, nažalost. Uticala je u velikoj mjeri na muzičku branšu jer više od godinu dana nismo mogli zarađivati od onoga što najbolje radimo, a to je svakako pjesma. Tešto jeste, ali moramo se boriti.

Kako vam se dopadaju virtuelni koncerti kojima muzičari pokušavaju da zadrže kontakt sa svojom publikom? Možemo li uskoro jedan takav „online koncert“ očekivati i od Vas?

Nikad ne reci nikad! Vidjet ćemo još

I za kraj nam otkrijte kakvi su Tanjini planovi za 2022. godinu?

U 2022. godini želim svima samo zdravlja. Nemam nikakve planove, osim želje da se situacija sa pandemijom normalizuje. Ostalo ćemo lako.

Hvala Vam puno na izdvojenom vremenu.