Naslovi

TOŠE PROESKI – Evo kako danas izgleda njegova PRVA ljubav

Nikad prežaljeni makedonski pjevač Toše Proeski poginuo je 16. oktobra 2007. godine nedaleko od Nove Gradiške na autocesti Zagreb-Lipovac.

Ni 14 godina nakon velike tragedije, sjećanje na njega nije izblijedilo. Iako je zaludio javnost svojim vokalnim sposobnostima, mnogi su s velikim zanimanjem pratili njegov privatni život i djevojke u čijem je društvu uživao.

Njegova porodica do samog kraja tvrdila da je pjevač imao samo jednu istinsku ljubav – bivšu rukometašicu Andrijanu Budimir. Međutim, srbijanski mediji su prije nekog vremena prenijeli kako mnogi smatraju da je do gorkog kraja zapravo bio u vezi s makedonskom manekenkom Blagicom Micovom.

Nekad mi je Toše nosio bijele ruže, moje omiljeno cvijeće. Sada ih ja nosim njemu na grob. Doktor mi je zabranio da idem u Kruševo jer svaki put nakon što odem na Tošin grob, završim u bolnici – svojevremeno je izjavila Andrijana koju je Toše navodno planirao zaprositi.

Svi su me uvjeravali da ne smijem odustati. Govorili su mi da život ide dalje i da se trebam s nečim baviti – otkrila je tom prilikom bivša rukometašica. Ona je nakon velike tragedije prekinula karijeru i otvorila kozmetički salon.

Njihova veza je naišla na svojevrsne prepreke kada je pjevačeva menadžerica Ljiljana Petrović izjavila da oni uopće nisu bili u vezi.

TOŠE PROESKI - Evo kako danas izgleda njegova PRVA ljubav

Nikada nisam razumjela njezino posesivno ponašanje. Na promociji njegovog albuma uvjeravala ga je da sam dolaskom sve upropastila. Jednom sam ga nazvala i ona se javila. Zatražila sam da mu proslijedi telefon. Ona je odgovorila da nas dvoje ne možemo biti zajedno – ispričala je jednom prilikom Andrijana. Ona je u međuvremenu tužila Ljiljanu zbog njenih tvrdnji i dobila spor na sudu. Uspjela je priložiti 200 SMS poruka koje su razmijenili dok je bio živ, piše Story.hr.

Iako je godinama tugovala za neprežaljenom ljubavi, bivša je rukometašica utjehu naposljetku ipak pronašla u zagrljaju ugostitelja Johana za kojeg se udala prije šest godina i s kojim ima sina Maksima.

Izvor hayat.ba