Naslovi

[PREMIJERNO] Jasna Gospić i Boris Režak predstavljaju singl “Volim te”

Saradnja Jasne Gospić i Borisa Režaka rezultirala novim singlom

Jasna Gospić i Boris Režak odlučili su da spoje glasove i muzičko umijeće u novom singlu “Volim te”. Riječ je o obradi poznate numere “Something Stupid”.

Jako volim ovu pjesmu. Kada bi je negdje slučajno čula, uvijek je u meni izazivala neka lijepa osjećanja. Divna muzika, baš ona kakvu bih željela da stvaram i pjevam – istakla je Jasna Gospić.

Boris Režak bio je odličan izbor za ovu saradnju, a glasovi su im se i više nego poklopili.

Izabrala sam Borisa Režaka da zajedno snimimo pjesmu “Volim te”. On je izuzetno dobar pjevač. Oduševljena sam njegovim glasom i interpretacijom. Oboje smo i više nego zadovoljni kako je sve ovo ispalo – otkrila je Jasna.

Spot je sniman u jednom prelijepom lokalu u Beogradu, a autor spota je Želimir Križov. U spotu se pojavljuju mnoge ličnosti s estrade koji su svojim prisustvom upotpunili ovu predivnu priču.

Ovo nije prvi put da Jasna sarađuje s umjetnikom Želimirom Križovom. On je zaslužan za video duetske pjesme sa Sergejom Ćetkovićem “Da si tu”. Budući da je prošla saradnja bila i više nego uspješna, ništa manje nisu očekivali ni od ove.

Stihove za pjesmu “Volim te” pisala je Jasna Gospić, a aranžman potpisuje Marin Meštrović. Pjesma slavi ljubav, a posvećena je posebnoj osobi u Jasninom životu.

Mnogo nas traži sreću, a nismo ni svjedni da je već imamo. Naziv pjesme je “Volim te” i posvetila sam je svom suprugu Dejanu sa kojim sam u sretnom braku već punih 28 godina. Riječi su tekle same i rekla sam mu sve ono što mu u našoj svakodnevnici ne govorim – iskrena je Jasna Gospić.

Jasna sa suprugom Dejanom

Da bi ovu priču upotpunili, na set su bili pozvani prijatelji sa estrade bez kojih bi, kako nam otkriva Jasna, njen život bio prazan:

Zahvaljujem se mojim prijateljima i njegovim divnim suprugama: Željku i Maji Samardžić, Dejanu i Jelici Tomašević, Sergeju i Kristini Ćetković, te Borisu Režaku. Izuzetno me dirnulo kada su i supruge pristale da dođu na ovo snimanje iako ne vole da se medijski eksponiraju.

Ovaj spot zaista je autentičan i predstavlja jedno iskreno druženje dugogodišnji prijatelja. On je slika u vremenu, svjedočanstvo ljubavi i prijateljstva. On je trajna uspomena na dio života ispunjen toplim emocijama.

Spot i pjesmu pronađite u nastavku.