Naslovi

Novi cover Jasne Gospić na bajkovitim plažama Španije

Jasna Gospić publici predstavlja novi cover poznate meksičke pjesme „Sabora mi“ koji u originalu izvodi popularni pjevač Luiz Miguel. Jasna je period izolacije i restrikcija provela u Španiji, gdje vrijeme provodi u bajkovitom ljetovalištu poznatom po surferima i mnogobrojnim ergelama.

Spot je rađen na Tarifi gdje provodim ove mjesece, pune ograničenja i restrikcija. Odlučila sam da snimim spot upravo ovdje, među mojim ljubimcima. Kako sam nedavno završila moj novi cover, obradu poznate meksičke numere, shvatila sam da je ovo mjesto idealno za ekranizaciju pjesme – ističe Jasna za portal hayatproduction.ba.

Jasna je za cover pisala sama text, a aranžer i producent je Marin Meštrović. Spot prati priču i kroz najljepše kadrova dočarava atmosferu originala. Na pitanje kome je posvećena ova emotivna numera, Jasna je odgovorila kratko: Posvećena je svim velikim, ali nesuđenim ljudima.

Jasna Gospić polako ide prema finalizaciji CD-a na kojem će se naći razne cover obrade. Jasna će svim numerama koje prevede i otpjeva na maternjem jeziku dati dio svoje bosanske duše.

Obradu meksičke numere u emociji Jasne poslušajte u nastavku.

Komentariši