Naslovi

KANITA KARIĆ predstavila singl “Ruski Rulet”

Kanita Karić, mlada umjetnica iz Zenice, predstavila je singl “Ruski Rulet”. Mnogi su već prepoznali njen kvalitet i talenat, a pjesma je naišla na odobrenje publike.

Tekst potpisuje Lejla Adilović, dok je za muziku i aranžman bio zadužen Suad Jukić.

Izuzetno sam zadovoljna sa saradnjom sa renomiranim i kvalitetnim autorima koji su u tekstovima i melodijama udovoljili mojim zahtjevima i ukusima. Posebno su ispoštovali moje želje i očekivanja mojih mnogobrojnih fanova širom svijeta – istakla je Kanita.

I ona se, kao i mnogi muzičari, okrenula i pjevala o ljubavi. Singl “Ruski Rulet” nosi poruku ljubavi i pozitivizma, te na pravi način oslikava karakter i identitet ove mlade pjevačice.

Bit će mi veliko zadovoljstvo ako moji fanovi i narod prepoznaju emociju i pozitivnu energiju koju sam kao umjetnik i kao čovjek primarno htjela prenijeti iz duše i srca – dodaje Kanita.

Da vrijedno radi na svojoj karijeri potvrđuje i činjenica da je u već u pripremi nova pjesma. Riječ je o jednom duetu o kojem ćemo vam uskoro otkriti više informacija.

Izuzetno vjerujem u ovaj projekat i sigurna sam da ću, uz planirane promotivne aktivnosti i nesebičnu podršku Hayat Produkcije, kao i brojnih domaćih i regionalnih medijskih kuća, udariti temelje profesionalne i uspješne karijere – zaključila je Kanita.

Singl “Ruski Rulet” poslušajte u nastavku.