Naslovi

Željko Joksimović se ponovio: Pola miliona za nove automobile

Željko Joksimović sa suprugom Jovanom

Većina estrade se žali da jedva sastavlja kraj s krajem, izgleda da Željko Joksimović s tim nema problema. Jovana i Željko kupili su dva automobila za koje su iskeširali 250.000 eura!

Naime, Jovanu i Željka snimila je ekipa emisije “Paparazzo lov”, a kako navodi “Informer”, poznati par vozi nove automobile koje su papreno platili.

Željko je ostao vjeran “BMW-u”, kojeg je ranije imao. Sada vozi najnoviji model iz serije 7, a kako se navodi, Joksimovićev novi ljubimac uz dobar paket opreme košta i više od 130.000 eura.

Pored Željka, i njegova supruga se ponovila.Sada vozi također “BMW” iz serije “x7”, popularni džip, za klasu bolji od onog koji je vozila ranije.


Jovana je uvijek vozila dobre automobile. I kao djevojka se trudila da ima skupa kola, ali i da ih često mijenja novim i boljim modelima. Isti takav je i Željko! Njemu je najbitnije da je auto udoban jer često putuje zbog posla. Čak i kad ima mogućnost da avionom ide na koncerte u inostranstvo, Željko radije putuje svojim kolima – kaže izvor Informera.

Jovana je izabrala bordo džip X7 od 120.000 evra, a Željko sivu, luksuznu limuzinu od 130.000 eura. Jovana je inače zadržala svog starog mezimca, takođe džip, ali godinu dana stariji model X6, dok je pjevač prodao svoju dvije godine staru crnu BMW limuzinu – zaključio je sagovornik.

Pročitajte više: Željko Joksimović progovorio o krizi u muzici: Pokušavam da ne kukam


Izvor: expresstabloid.ba

Komentariši