Naslovi

Željko Joksimović progovorio o krizi u muzici: Pokušavam da ne kukam

Željko Joksimović progovorio je o tome kako se nosi sa pandemijom koronavirusa, koja je u velikoj mjeri imala uticaj na muzičku industriju, ali i o porodici – supruzi i nasljednicama.

Željko kaže da se prije svega trudi da razmišlja pozitivno.

Pripremam se za normalnost koja sigurno dolazi. Pokušavam da budem strpljiv, da ne kukam, pogotovo jer smo suočeni s toliko bolesnih, umrlih, i da u svemu tome nađemo snagu i vjeru u to da ćemo ponovo znati da se zajedno radujemo. Dakle, mogao bih reći da se bavim nadom – rekao je popularni muzičar.

Na pitanje kako se psihički nosi sa cijelom situacijom zbog promjena koje su se desile uslijed korone, još u martu 2020. godine, odgovorio je: Pa ovako kako sam već rekao. Ubjeđujem sebe da ne smijem da prestanem da vjerujem. Trudim se da razumijem one koji ne vjeruju. Zahvalan sam Bogu na svojoj porodici koja mi je kao utočište, prijateljima koje imam kao podršku, i vlastitu tvrdoglavost koja mi ne dozvoljava ni da pomislim da možemo da budemo poraženi.

Željko sa suprugom Jovanom

Željko je otac četvoro djece – kćerki Mine, Ane i Srcne, te sina Koste. Na pitanje koliko je zabrinut zbog smjera u kojem ide svijet i čovječanstvo rekao je: Porodica mi je dovoljan motiv da taj svijet, onoliko koliko mogu, mijenjam. Tato sam, između ostalog, i pokrenuo televizije.

Iako mnogi bračni parovi nerado spajaju posao i privatni život, kod Željka i njegove supruge Jovane Joksimović, koja radi njihovoj televiziji „K1“, to nije slučaj.

IZVOR: hayat.ba

Komentariši