Naslovi

Indira Forza: Cijela regija se solidirala i dišemo kao jedno

U okviru kampanje #OstaniUKući, bh. javnosti se obratila i poznata hrvatska pjevačica, Indira Forza koja je na šaljiv način prokomentarisala trenutnu situaciju.

Život nas ne mazi ovih dana. Napala nas je korona, a ovdje u Hrvatskoj i potres, zatim ovaj snijeg. Pitam se, sigurno iza ćoška stoji neka Godzila koja će nas sad uzjahati. Međutim nikada nije vladala veća empatija i solidarnost i hvala vam lijepa na tome. Cijela regija se solidirala i dišemo kao jedno. – izjavila je Indira.

Indira je ukazala na važnost poštivanja svih pravila ponašanja u vanrednim situacijama i nužnosti odgovornog ponašanja.

Nemojte biti svojeglavi i buntovnici! Uvažavajte sve upute Kriznog stožera! Ostanite doma, to je jako bitno u ovoj situaciji! Čuvajte sebe i svoje najmilije, a pogotovo i starije! Zamislite, spašavamo svijet u pidžami u toplini svoga doma. – dodala je Indira.

Indira nam je otkrila i kako ona provodi svoje vrijeme u izolaciji.

Nemojte se pitati šta ću sada raditi kod kuće. Usmjerite svu svoju energiju na pozitivne stvari. Ja sa svojim suprugom svakodnevno vježbam, imate te vježbe i na mom Instagramu. Ono što je bitno, pišem pjesmu za novi album. Oprala sam kupatilo, oprat ću podove, imama brdo veša za peglati. Sutra planiram praviti pitu od sira. Sve ću vam pokazati da se uvjerite da ja kuham. – rekla je Indira.

U videu pogledajte kakve je savjete za vas dala Indira i koje pjesme je otpjevala za vas iz izolacije.

Komentariši