Naslovi

Neno Murić vam poklanja novu emotivnu pjesmu inspirisanu “prvim plesom”

Neno Murić vam poklanja novu emotivnu pjesmu inspirisanu "prvim plesom"

Popularni muzičar i omiljeni pjevač svih generacija, Neno Murić objavio je novi singl „ Ja te želim takvu kakva jesi“  koja je obradovala mnoge njegove fanove.

Ovo je mu je prvi singl u ovoj godini, jer, kako kaže, čekao je pravi momenat i pravu pjesmu.

Pjesma zaraznog ritma, veliko je osvježenje te će zasigurno postati novi hit koji će se tražiti I pjevati među mladima, a idealna je za Prvi ples.

Prelijep tekst nosi lijepu poruku, baš onakvu kakvu svaka žena želi čuti: “Ja te želim takvu kakva jesi, od danas duša živi na tvojoj adresi…”

Ritmovi nove pjesme od samoga početka izazivaju prelijepu emociju.

Autori teksta su Neno Murić i Veljko Lovčević, dok je muziku uradio zajedno sa svojim dugogodišnjim saradnikom Edvinom Hadžićem, a aranžman je prepustio Edvinu.

Pjesma govori o sretnoj ljubavi, srodnim dušama koje su se pronašle I žele ostati zajedno.

„Često nastupam na vjenčanjima i  prvi ples mladenaca doživljavam kao vrhunac  ovog čina. Želja mi je bila napisati stihove  kroz koje će zaljubljeni par tih nekoliko minuta intime i bliskosti, dok plešu pripijeni jedno uz drugo, ispuniti izjavama ljubavi. Dugo sam tragao za takvom pjesmom, razmišljao o tekstu, onda se desio Veljko Lovčević  koji mi je svojim idejama pomogao da napišemo jednu ovakvu priču“, istakao je Neno Murić. 

„Veza s dušom je kada dvoje ljudi osjećaju da su toliko povezani i da su spremni ostatak života provesti zajedno. Veljko i ja smo na tu temu i napravili jednu prelijepu pjesmu, koja veliča baš takvu ljubav. Smatram da je jedna ovakva poruka u pjesmu upravo ono što bi trebalo da obilježi početak zajedničkog života, prvi ples mladenaca, njihova pjema i uspomene na istu koja će ih pratiti cijeli život.

Pjesma je dobila I svoj vizual, a scenarij, režiju i savršene kadrove potpisuje ekipa Areneja Misirlića. U spotu igraju Albina Huskić i Ivan Leonidović.

Spot prati priču dvoje zaljubljenih koji zamišljaju svoj dan vjenčanja.

“Radujem se nastupima sa svojom publikom i jedva čekam da zajedno pjevamo novu pjesmu“. Poručio je MURIĆ.

Pogledajte kako to u finalu izgleda:

Link: https://www.youtube.com/watch?v=NeB7vbP0ykA