Site icon Hayat Production

Neno Murić vam poklanja novu emotivnu pjesmu inspirisanu “prvim plesom”

Neno Murić vam poklanja novu emotivnu pjesmu inspirisanu "prvim plesom"

Neno Murić vam poklanja novu emotivnu pjesmu inspirisanu "prvim plesom"

Popularni muzičar i omiljeni pjevač svih generacija, Neno Murić objavio je novi singl „ Ja te želim takvu kakva jesi“  koja je obradovala mnoge njegove fanove.

Ovo je mu je prvi singl u ovoj godini, jer, kako kaže, čekao je pravi momenat i pravu pjesmu.

Pjesma zaraznog ritma, veliko je osvježenje te će zasigurno postati novi hit koji će se tražiti I pjevati među mladima, a idealna je za Prvi ples.

Prelijep tekst nosi lijepu poruku, baš onakvu kakvu svaka žena želi čuti: “Ja te želim takvu kakva jesi, od danas duša živi na tvojoj adresi…”

Ritmovi nove pjesme od samoga početka izazivaju prelijepu emociju.

Autori teksta su Neno Murić i Veljko Lovčević, dok je muziku uradio zajedno sa svojim dugogodišnjim saradnikom Edvinom Hadžićem, a aranžman je prepustio Edvinu.

Pjesma govori o sretnoj ljubavi, srodnim dušama koje su se pronašle I žele ostati zajedno.

„Često nastupam na vjenčanjima i  prvi ples mladenaca doživljavam kao vrhunac  ovog čina. Želja mi je bila napisati stihove  kroz koje će zaljubljeni par tih nekoliko minuta intime i bliskosti, dok plešu pripijeni jedno uz drugo, ispuniti izjavama ljubavi. Dugo sam tragao za takvom pjesmom, razmišljao o tekstu, onda se desio Veljko Lovčević  koji mi je svojim idejama pomogao da napišemo jednu ovakvu priču“, istakao je Neno Murić. 

„Veza s dušom je kada dvoje ljudi osjećaju da su toliko povezani i da su spremni ostatak života provesti zajedno. Veljko i ja smo na tu temu i napravili jednu prelijepu pjesmu, koja veliča baš takvu ljubav. Smatram da je jedna ovakva poruka u pjesmu upravo ono što bi trebalo da obilježi početak zajedničkog života, prvi ples mladenaca, njihova pjema i uspomene na istu koja će ih pratiti cijeli život.

Pjesma je dobila I svoj vizual, a scenarij, režiju i savršene kadrove potpisuje ekipa Areneja Misirlića. U spotu igraju Albina Huskić i Ivan Leonidović.

Spot prati priču dvoje zaljubljenih koji zamišljaju svoj dan vjenčanja.

“Radujem se nastupima sa svojom publikom i jedva čekam da zajedno pjevamo novu pjesmu“. Poručio je MURIĆ.

Pogledajte kako to u finalu izgleda:

Link: https://www.youtube.com/watch?v=NeB7vbP0ykA

Exit mobile version