Naslovi

Nova pjesma Ramiza Selaka “Prodali ljubav”

Nova pjesma Ramiza Selaka "Prodali ljubav"

Ramiz Selak već duže vrijeme pripremao je novu pjesmu koja je od danas dostupna na našim digitalnim platformama. Prije nekoliko mjeseci Ramiz Selak predstavio je pjesmu “Pečat”, a nova pjesma nosi naziv „Prodali ljubav“.

Muziku i tekst pjesme radio je Mustafa Mekanić, a aranžman je djelo Bojana Ahaca. U zanimljivom spotu pjesme „Prodali ljubav“, našle su se i glumice spota Adna Šarić i Dženana Šehanović Sarajlić.

„Tekstu pjesme, koju je napisao Mustafa Mekanić, i emociji koju ona nosi odgovara piano izvedba. Bojan Ahac je ovu pjesmu maestralno odsvirao. Veoma sam sretan i ponosan što je profesorica klavira Dženana Šehanović Sarajlić pristala da bude jedna od akterki u spotu za ovu predivnu pjesmu. Video spot za novi singl snimio je Tarik Češljar, a pojavljivanjem u spotu, Dženana Šehanović Sarajlić i Adna Šarić, svojim ljepotom i šarmom doprinijele su da se dobije željeni rezultat. Snimljenim kadrovima sam i više nego zadovoljan, te sam iznimno ponosan na cijeli tim koji je odradio vrhunski posao”, otkrio je Ramiz Selak.