Site icon Hayat Production

Nova pjesma Ramiza Selaka “Prodali ljubav”

Nova pjesma Ramiza Selaka "Prodali ljubav"

Adna Šarić i Ramiz Selak

Ramiz Selak već duže vrijeme pripremao je novu pjesmu koja je od danas dostupna na našim digitalnim platformama. Prije nekoliko mjeseci Ramiz Selak predstavio je pjesmu “Pečat”, a nova pjesma nosi naziv „Prodali ljubav“.

Muziku i tekst pjesme radio je Mustafa Mekanić, a aranžman je djelo Bojana Ahaca. U zanimljivom spotu pjesme „Prodali ljubav“, našle su se i glumice spota Adna Šarić i Dženana Šehanović Sarajlić.

„Tekstu pjesme, koju je napisao Mustafa Mekanić, i emociji koju ona nosi odgovara piano izvedba. Bojan Ahac je ovu pjesmu maestralno odsvirao. Veoma sam sretan i ponosan što je profesorica klavira Dženana Šehanović Sarajlić pristala da bude jedna od akterki u spotu za ovu predivnu pjesmu. Video spot za novi singl snimio je Tarik Češljar, a pojavljivanjem u spotu, Dženana Šehanović Sarajlić i Adna Šarić, svojim ljepotom i šarmom doprinijele su da se dobije željeni rezultat. Snimljenim kadrovima sam i više nego zadovoljan, te sam iznimno ponosan na cijeli tim koji je odradio vrhunski posao”, otkrio je Ramiz Selak.

Exit mobile version