Naslovi

ŽELJKO BEBEK objavio autobiografsku knjigu

Željko Bebek o članovima Bijelog dugmeta: Povremeno se slučajno sretnemo

Nedavno je u javnost izašla još jedna hit knjiga – autobiografija legendarnog rokera Željka Bebeka. Knjiga nosi naziv “U inat svima”, a slavni.pjevač otvorio je dušu i predstavio svoje snove i emocije, skrovite životne epizode, uspone i padove, te životne prekretnice. Bebek

Bebek je kazao da je oduševljen knjigom, te da ona oslikava njegov život upravo onako kako ga on razumije – prenosi vecernji.hr

Izgubio sam pravo na privatnost jer sam objavio knjigu. Dakle, ja sam sada definitivno javna ličnost – izjavio je roker, te dodao da je i njegova porodica oduševljena knjigom.

Rock zvijezde uvijek imaju neke pikanterije koje se znaju. Uvijek imaš istraživače, novinare koji pronađu hotel u kojem si.demolirao sobu, paparazzi te snimaju u situaciji u kojoj te mogu ucijeniti. To su stvari koje se u životu događajju, ali.kada dođe knjiga onda ja ne mogu razmišljati da li bi to rekao ili ne. Tada se kalkulacije svode na nulu. Drago mi je što mi je na kraju sve palo sa srca i što nemam potrebu za popravkom – ispričao je Bebek o iskustvu rada na autobiografiji.

Legendarni roker naveo je da se u knjizi nalaze brojne fotografije među kojima i one s njegovim prijateljima. Istaknuo je i da se nalaze fotografije s nekim poznatim licima, poput Stinga.