Naslovi

GORAN KARAN PREDSTAVLJA NOVI SINGL “NE DA MI PISMA”

Ne da mi pisma” novi je singl s kojim će se Goran Karan predstaviti na Splitskom festivalu. Prepoznatljiv mediteranski ugođaj nije ni ovaj put izostao iz pjesme. 

Stihovi su vrlo brzo dozvali muziku, a Nikša Bratoš je pjesmu oplemenio svojim srcem i vrhunskim aranžmanom i produkcijom. Splitski festival je zapravo oduvijek Kuća naše pisme, pa sam s velikim zadovoljstvom i ove godine doma i opet pjevam – objasnio je Karan.

Ne da mi pisma’ je moj muzički odgovor na posljednjih nekoliko.odina koje smo živjeli u vrijeme kada je svijet, kakav smo dotad poznavali, promijenio svoje lice. Nove okolnosti su zaustavile sve naše uhodane načine, zatvorile puteve i dovele u pitanje i naše odnose i naše profesije. Vijesti koje su stizale odasvuda, isijavale su nesigurnost i strah od nepoznatog, dijeleći nas po svakoj osnovi – izjavio je Karan, te dodao:

Iz mog malog svijeta otišli su neki vrlo dragi ljudi, a da se nismo uspjeli oprostiti onako kako je naš odnos zaslužio. Ipak, uprkos svoj težini tih odlazaka bez pozdrava, ta je odvojenost samo pojačala ljubav. Jer, imao sam vremena dobro odvagnuti svoj vlastiti život i osjetiti što me zapravo pokreće i što mi može dati stvarnu vjeru i snagu za dalje. ‘Ne da mi pisma’ je odgovor koji sam našao. I, koliko god da je taj odgovor osoban, mislim da je i univerzalno rješenje.

Pjesma „Ne da mi pisma dostupna je putem svih digitalnih platformi, a uskoro će dobiti i svoj video spot.