Naslovi

Dugmići sviraju ponovo na stadionu Eintracht

Dugmići sviraju ponovo na stadionu Eintracht

Legendarna grupa Bijelo Dugme će 30. 4. 2022. svirati na Stadionu Eintracht Frankfurt Deutsche Bank Park.

Nakon spektakularnog meča u kojoj je Filip Kostić velikoj Barseloni zabio dva pogotka i plasirao se u polufinale Lige Evrope, spremni smo za još jedan spektakl. Na stadion dolazi Bijelo Dugme! Dijaspora iz cijele Evrope dolazi na događaj koji će obilježiti tekuću godinu. Na koncertu će prisustvovati i većina fudbalera Eintrachta među kojima je i sam Kostić. Upravo on je prvi kupio karte za sebe i svoje prijatelje. Svoj dolazak najavili su i mnoge poznate ličnosti poput boksera Felixa Štruma, Adnana Karića i Denisa Stojnića. Ovu informaciju potvrdio nam je organizator koncerta, gosp. Njego Klačar. Organizatori će se pobrinuti da svaka sitnica bude dovedena do perfekcizma, kako se moglo primjetiti i na ranijim koncertima.

Nesumnjivo je da će ova noć svima ostati u lijepom sjećaju. Vrijeme je da se opustimo i zabavimo nakon stresnog perioda pandemije koji je iza nas. Eintracht

Bijelo dugme – fenomenalni Goran Bregović Brega sa Alenom Islamovićem i Mladenom Vojičićem Tifom napravit će još jedan spektakl. Kako kažu u najavi: Ko ne poludi, taj nije normalan!