Naslovi

„Iskrena“ – Još jedan singl Mladena Mačara

„Iskrena“ – Još jedan singl Mladena Mačara

Pjesma „Iskrena“ nastala je u važnom periodu Mladenovog života. Bilo je to u muzičkoj pauzi nove prioritetne uloge supruga i oca. Predstavljala je određenu prekretnicu u životu autora, a posvećena je njegovoj supruzi.

Mladen Mačar je pjevač, a svira akustične, električne i bas gitare. Svoju muzičku karijeru započeo je dosta rano. Bilo je to u vojnom orkestru u Beogradu, a kasnije je djelovao u nekoliko tvrđih, gitarskih bendova. Najduže se zadržao u bendu „Olovni Balon“. Upravo Mladen je bio idejni tvorac benda, gdje je sazrijevao kao muzičar. Jedno kraće, ali bitno vrijeme, svirao je bas gitaru u sokolačkoj metal grupi „The Risers“, za koju je i napisao nekoliko tekstova. Danas se bavi muzikom isključivo kreativno, koristeći nekoliko vrsta distorziranog zvuka bas gitare i udaračkih instrumenata istoka.

Singl „Iskrena“ zamišljen je kao stameni izraz emocije muškarca, zanosa, naboja i muškog doživljaja ljubavi. To je jedna surovo iskrena priča u jednoj „dark noise“ atmosferi. Nastala je kao himna ravnoteži između radosti i mraka života.

Singl „Iskrena“ poslušajte u nastavku.