Naslovi

Frtutma KIDS ulovili „Zlatnu ribicu“ – Premijera spota

Naša najmlađa ekipa predstavlja vam spot za svoju petu pjesmu. Ona nosi naziv „Zlatna ribica“ s kojom su se Frtutma KIDS predstavili na Internacionalnom festivalu „Mali MEF 2021“, održanom u Čakovcu.

Kao najmlađi učesnici ovog prestižnog festivala pridobili su velike simpatije, kako publike, tako i žirija. Pjesmom „Zlatna ribica“ naši Frtutma KIDS šalju univerzalnu poruku za svu djecu svijeta. Sva djeca na svijetu trebaju i zaslužuju biti sretna i vesela.

Kadrovi spota snimani su u predivnom gradu Bihaću i na kraljevskoj rijeci Uni. Da se radi o jednom vrhunskom spotu, dokaz je i podrška direktora Nacionalnog parka Una.

Zahvaljujemo se gospodinu Amarildu Muliću, direktoru Nacionalnog parka Una, na nesebičnoj podršci Frtutma KIDS benda. Hvala što ste nam ispunili želju i omogućili da spot za svoju pjesmu snimimo na najljepšem dijelu rijeke Une, na Šrtbačkom buku – rekli su nam mališani.

Veliko hvala ide i Turističkoj zajednici grada Bihaća i samom gradu što su bili odlični domaćini!

Baš smo uživali i ovo je bio jedinstven doživljaj koji će nam dugo ostati u sjećanju – dodali su.

Muziku i tekst za pjesmu „Zlatna ribica“, koju ste imali priliku čuti ranije, radio je Edib Čengić. Aranžman su odradili Arel Češljar i Meho Radoović u muzičkom studiju Hayat Produkcije.

Video produkciju i ovaj put potpisuje maestralni Anis Mujanović.

Ako se pitate da li su Frtutma KIDS ulovili zlatnu ribicu u rijeci Uni i poslali poruku, pogledajte ovaj predivni spot!