Naslovi

Seka Aleksić progovorila o nasilju u porodici

Pjevačica Seka Aleksić (40) progovorila je o traumatičnim detaljima iz djetinjstva, koje je prošla zbog oca Milorada.

Moje odrastanje bilo je u siromaštvu. Jako siromašno. Sjećam se dvije situacije, kada je otac nasrnuo na majku. Moj brat je skočio na njega, uhvatio ga za glavu i našao prvo što mu je bilo pri ruci da ga udari. Bio je dijete, moj brat. Udarao ga je po glavi, da bi se on sklonio sa majke jer ju je tukao – kazala je Seka.

To su strašno stresne situacije i slike koje se nikad ne zaborave. Nikad se to ne briše iz glave – dodala je ona, da bi se malo potom rasplakala u emisiji.

Sekin otac preminuo je prije četiri godine.
Tata mi nedostaje puno, sjećam se njega veoma često. Kad čovjek izgubi roditelja, bez obzira što ja sa mojim tatom nisam bila svakodnevno, ima perioda kad se smo se čuli jednom godišnje. Kad čovjek izgubi roditelja, definitivno ode jedan dio njega, i to se ne vraća – rekla je Aleksićeva nedavno za “Kurir”, pa dodala:

Moj tata je doživio da vidi Jakova, kad se rodio. To je neki momenat koji pamtim. Žao mi je što nije vidio Jovana, ali obzirom da je video Jakova, jako sam sretna. Poslije toga, bukvalno poslije 3-4 nedelje je preminuo. Kad se to desi čovjeku se vraćaju slike iz djetinjstva, falio mi je tata u životu. Mama me je sama odgajala. Ne može niko ko je razveden da kaže “Dovoljno je što živi sa jednim”, nije dovoljno. Ljubav nedostaje. Nikad nije isto kad odgaja jedan roditelj. Vidim po mojoj djeci. Nisam osoba koja podržava razvode, koliko god kao Hrišćani možemo da oprostimo nekome, trebalo bi. Velika je tragedija, ostavlja ožiljak djeci. Živa sam i zdrava sam, ali imam ožiljke – zaključila je pjevačica.

Izvor: (express/alo)

Komentariši