Naslovi

Željko Krušlin Kruška & Latino najavljuju novi album

Cijenjeni muzičar, pjevač i slikar Željko Krušlin Kruška sa svojom je grupom Latino objavio prvi singl kojim najavljuje novo studijsko izdanje.

Riječ je o pjesmi “Kajem se”, za koju muziku i tekst potpisuje upravo Željko Krušlin. Aranžman zajedno potpisuju Krušlin i producent Duško Mandić. Nastavak je ovo iznimno bogate karijere koja je iznjedrila bezvremenske hitove poput: “Gdje je ljubav tu si ti”, “Divno je biti nekome nešto”, “Gdje si bila cijelu noć”, “Smotala si me” i “Kad bi tvoji jastuci”. Pjesmu “Kajem se” Željko Krušlin Kruška i grupa Latino premijerno će izvesti na ovogodišnjem, 13. CMC Festivalu Vodice 2021.

U godini bez koncerata Krušlin je bio iznimno produktivan. Napisao je čak 47 pjesama, od kojih će se neke naći na spomenutom studijskom albumu. Uvijek vedra duha i sjajno raspoložen, Kruška poručuje: Poseban poriv za stvaranje ove pjesme nije mi trebao, jer je muzika odavno moja životna veza s ostatkom čovječanstva, a gitara najkraća veza između srca i prstiju. Ljubav je moja vječna preokupacija jer pokazuje mogućnosti koje su skrivene u duši. Napisao sam tako još jednu ljubavnu pjesmu i želim da u njoj uživate. Želim da vam da krila i da vam pruži zabavu u životu.

Pjesma “Kajem se” osvanula je i u obliku sjajnog videospota iza kojeg stoji redatelj Igor Ilić. Uloge su odlično protumačili mladi glumci Ivana Šporčić i Mark Feyer. Sve scene snimljene su na predivnim lokacijama ranča Kurilovec.

Komentariši