Naslovi

„Mi smo brat i sestra“ poručuje Frtutma KIDS

„Mi smo brat i sestra, jedno drugom snaga. Od ljubavi naše, nema većeg blaga“ – stihovi su nove stvari koju predstavlja Frtutma KIDS. Ekipa vam poklanja jednu pjesmu, znakovitog naslova „Mi smo brat i sestra“. 

Tekst za singl potpisuje Edib Čengić zajedno sa frtutmovcem Edijem.  Bili su potaknuti odrastanjem, te je pjesma nastala u veoma kratkom periodu. U ovim stihovima pronaći će se i svaki roditelj. Govori o jednoj posebnoj vezi koju dobijemo još pri rođenju. Pjesmom su željeli podsjetiti na ljubav, kako između brata i sestre, tako i svih nas. Zaista vrijedi dobro poznata izreka „Imati sestru ili brata posebna je stvar u životu“. Autor muzike za pjesmu „Mi smo brat i sestra“ također je Edib Čengić.

Kadrovi za videospot snimani su na nekoliko lokacija u Sarajevu: Na Vidikovcu odakle se pruža najljepši pogled na Sarajevo i na Spomeniku prirode – Vrelu Bosne, gdje su naši mališani zaista uživali u ljepoti prirode. Atmosfera na setu bila je opuštena i vesela, a režiju potpisuje ponovo Anis Mujanović.

Još jedna numera za naše namjlađe izlazi iz studija Hayat Produkcije, gdje su Arel Češljar i Meho Radoović odradili odličan posao. Ovakvi stihovi će biti pravi poklon za djecu čak i kada budu malo stariji. Možda sada ne mogu da razumiju osjećaje koji ih vežu.

Singl „Mi smo brat i sestra“ nosi snažnu emotivnu poruku, a vi je slušate u nastavku.

Pročitajte više: Frtutma KIDS poklanja pjesmu gradu – Premijerno „Sarajevo grad“

Komentariši