Naslovi

“Nemoj čekat’ sutra”, poručuje Vladimir Kočiš Zec!

Foto: Ivo Dunat / Klikam Studio

Novim singlom “Nemoj čekat’ sutra” Zec planira osvojiti srca publike premijernom izvedbom na CMC Festivalu Vodice 2021. Veliki je to povratak majstora na CMC Festival nakon što je posljednji put oduševio vodičku publiku 2018. godine. Tada je nastupao s pjesmom “Usne boje Venere”.

Volio bih da bude puno publike. Jedva čekam vidjeti i brojne kolege kako bi se mogla obnoviti neka stara prijateljstva. Vodice su lijepo mjesto gdje je uvijek opuštena atmosfera, a tamo sam često i s Novim fosilima bio – rekao je Zec koji se raduje novom susretu s vodičkom publikom.

“Nemoj čekat’ sutra” vesela je ljubavna pjesma za koju muziku, tekst i aranžman potpisuje upravo Kočiš Zec. Aranžman puhačke sekcije potpisuje Ante Gelo. Iza produkcije izuzetno simpatičnog video spota stoji Zdravko Valentin koji je već godinama u muzici kao autor, aranžer, producent i redatelj.

U 73. godini života Vladimir Kočiš Zec i dalje objavljuje hitove kao i na početku svoje 30 godina duge, uspješne solo karijere. Nova pjesma izlazi nakon objave sjajnog studijskog albuma “Nostalgija” koji je oduševio publiku.

Komentariši