Naslovi

Luka Basi na CMC festival donosi ljubav svog života

Miljenik ženske publike i jedan od najpopularnijih mladih izvođača zabavne muzike, Luka Basi, predstavlja novu pjesmu “Ljubav mog života”. Ovaj singl stiže nam nakon hita „Prokleto zlato“ koji broji milionske preglede!

Autori i ove Lukine pjesme su iskusni muzičari i znalci Raay i Nenad Ninčević, a Luka će pjesmu prvi put uživo izvesti na CMC festivalu u Vodicama, 12. juna. U novoj pjesmi Luka pjeva o ljubavi svog života koja nažalost nije pokraj njega. Iza video spota stoji ekipa Neo Visuals koja je dio spota snimila u Splitu.

Odbrojavam dane kad ćemo moći ponovo nastupati pred publikom. Veselim se svim komentarima, reakcijama na pjesmu, a veseli me i kad mi publika šalje svoje snimke u kojima pjevaju moje nove pjesme. Ljeto ću započeti prvo na CMC festivalu u Vodicama na kojem ću nastupiti već petu godinu zaredom, a zatim se veselim i nastupu na Splitskom festivalu i to sa Ivanom Kovač – rekao je Luka.

Luka Basi zaljubljenik je u muziku, pogotovo dalmatinsku. Vrhunska ekipa autora itekako dobro zna napisati pjesmu koju Luka s lakoćom pretvara u hit. Upravo je zato rado viđen na hrvatskim ljetnim pozornicama.

Komentariši