Naslovi

Tri mušketira s prijateljima ove godine u Vodice donose “Srce hrvatsko”

Tri mušketira i legende muzičke scene: Mladen Grdović, Jasmin Stavros i Zlatko Pejaković, uvijek su na sceni ostavljali svoje srce i osvajali srca publike. Sada će to biti i u obliku pjesme “Srce hrvatsko”.

Za ovu pjesmu pozvali su svoje muzičke prijatelje! Svi zajedno pobrinuli su se za vatrenu atmosferu zbog koje će se pjesma sasvim sigurno oriti na tribinama. Uz Tri mušketira tu su Ivan Zak, Davor Borno, Mario Budiščak, frontmen Begina i Frane Pehar, frontmen Tarapana Banda te članovi grupe Romantic, pratećeg sastava Mladena Grdovića.

Producent projekta je Lupo Music, a autor muzike i teksta je Ljubo Šeperić Luppo. Za novu navijačku pjesmu snimljen je i videospot u produkciji Studija IZ Videos iz Adamovca. Za atraktivnost spota pobrinula se Ivana Knoll. Ona se objavom svojih slika na Instagramu u kockastom dresu prometnula u najpopularniju navijačicu hrvatske fudbalske reprezentacije.

U Vodicama je atmosfera opuštena, nema favorizovanja. Sve se odvija kako treba, ležerno i lijepo te sam zato stari pohodnik CMC festivala. Ova pjesma doslovno diže atmosferu i posvećena je hrvatskoj fudbalskoj reprezentaciji – rekao je Zlatko Pejaković dok je Jasmin Stavros istakao da je cijeli ovaj projekt zapravo jedan veliki band aid te se nada da će dobro proći i na CMC festivalu kao što je i u radijskom eteru. Radujem se CMC festivalu pogotovo što nastupamo s pjesmom ‘Srce hrvatsko’ baš istoga dana kad počinje Europsko fudbalsko prvenstvo. Nadam se da ćemo se dobro proveseliti – naglašava Mladen Grdović.

Komentariši